[/quote]
Відкрито голосування у форумі левка - музика амесу. відповідно до тих голосувань і буде дискотека....[/quote]
З одного боку погоджуюсь, на форумі в Лева можна залишити свої вподобання, та чи усі мають інтернет?Що виходить, що мене попросять проголосувати за двох людей( які без інтернету), а я бачте лише раз можу проголосувати....бо такі правила форуму, тоді два варіанти: або правила міняти або ходити до людей додому і підключати інтернет...Все-таки ідея з блютусами, які я думаю має більшість потужніша і більш реальна,ще можна просто есемескою скидати на один номер.....
Хороша і слушна думка!
як я є в класі - працюватиме мій блутуз. Arthur-life
а якщо смсками то на +380633008888.
формат для смски:
1.назва композиціі (бажано якомога більше інфи, напр. Хто виконує і тому подібне)
2. Хто надісав пропзицію (ім'я та прізвище)
ПС: Аби уникути махлювань імена відправників будуть співставятися з номерами мобільних телефлонів, з якх надсилалися повідомення. Утаборі на прийом працюватиме та сама система, хіба номер буде інший. Лайф на базі не працює.
All times are GMT + 3 Hours Goto page Previous1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 6 of 6
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum