AmES Forum Forum Index АмЕС Дискотека — AmES Forum
AmES Discussion Forum

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

АмЕС Дискотека
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Post new topic   Reply to topic    AmES Forum Forum Index -> Discussion of Summer Camp
# :: #  
Author Message
ames
Site Admin
Site Admin

PostPosted: 02-05, 09:19    Post subject: АмЕС Дискотека

Зміст, тривалість, заходи під час неї, що крутити, хто крутитиме, інші питання, пов'язані з дискотекою...
Back to top
Yahoo Messenger MSN Messenger
KykyRyDZA

PostPosted: 02-05, 10:14    Post subject:

1) обовязкова наявність нормального компа (бажано нотбука)
2) щоб там музики багато було й вільне місце, щоб ще табірчани могли свою туди позаписувати
3)неа рахунок хто крутитиме - то тут головне відкритість - має бути не діДжей який круте а людина яка стежить щоб з апаратурою все було ОК. а народ хай сам замовляє що хоче!
Back to top
ames
Site Admin
Site Admin

PostPosted: 02-05, 10:21    Post subject:

KykyRyDZA wrote:
1) обовязкова наявність нормального компа (бажано нотбука)

Минулого року був!
KykyRyDZA wrote:
2) щоб там музики багато було й вільне місце, щоб ще табірчани могли свою туди позаписувати

10 гіг музики ще тримаю з попереднього року на ноутбуці!
KykyRyDZA wrote:
3)на рахунок хто крутитиме - то тут головне відкритість - має бути не діДжей який круте а людина яка стежить щоб з апаратурою все було ОК. а народ хай сам замовляє що хоче!

Дітям стежити за апаратурою вартістю як мінімум 10000 грн якось не дуже хочеться доручати... а як зіпсують, то з кого відраховувати? із застави в 50 грн?
Back to top
bluetooth
Mr. Flooder
Mr. Flooder

PostPosted: 02-05, 12:26    Post subject:

варто поставити інструктора і когось з народних мас і крутити не тільки один клаб
Back to top
ames
Site Admin
Site Admin

PostPosted: 02-05, 12:28    Post subject:

T@mplier wrote:
варто поставити інструктора і когось з народних мас і крутити не тільки один клаб

а що? по пунктах, пліз...
Back to top
bluetooth
Mr. Flooder
Mr. Flooder

PostPosted: 02-05, 12:32    Post subject:

оскільки публіка різна- то і музика має бути різноманітною
Back to top
KykyRyDZA

PostPosted: 02-05, 16:02    Post subject:

П.С. проводив у Ляльці "українотеку" - дискотека з виключно українською музикою - пішла просто на ура!!!

думаю виховувати свідому молодь треба!

П.С. і заборонити будьяку москальську музику включати!!!
Back to top
AldoC
Chief Instructor
Chief Instructor

PostPosted: 02-05, 16:09    Post subject:

KykyRyDZA, щойно говорилось про задоволення смаків різноманітної публіки! Якшо вже говорити про виховання, то згадай, що ми в англомовному кемпі і виховання повинно бути з нахилом до англ. мови. Чи я помиляюсь?
Back to top
AldoC
Chief Instructor
Chief Instructor

PostPosted: 02-05, 16:41    Post subject:

Я погоджуюсь, що ДіДжея, який би постійно сидів за компом не потрібно, а от чи хтось буде стежити за компом, чи ні - залежить від обставин. Так, майже весь минулорічний табір комп стояв на балконі в холі корпусу і за ним треба було слідкувати, а потім його перенесли на балкон до Артура та Оленки, підключили до своїх колонок і він був весь час під замком. Це ідеальний варіант. Сподіваюсь в цьому році проблему вирішимо таким же шляхом.
Давайте краще обговоримо, що слухати і як формувати плейліст.
На мою думку найкраще це визначити шляхом попереднього замовлення. Мої варіанти:
1. вдень пустити по руках листочок, де всі записали, що б вони хотіли слухати, а далі вже ДіДжей формує плейліст.
2. Зробити таке опитування перед табором, наприклад в електричці (якщо на це буде час)
Back to top
AldoC
Chief Instructor
Chief Instructor

PostPosted: 02-05, 16:42    Post subject:

На рахунок сторожування ноутбука: це тільки в випадку хорошої погоди і проведення дискотеки на вулиці.
Back to top
ames
Site Admin
Site Admin

PostPosted: 02-05, 18:30    Post subject:

AldoC wrote:
Я погоджуюсь, що ДіДжея, який би постійно сидів за компом не потрібно, а от чи хтось буде стежити за компом, чи ні - залежить від обставин. Так, майже весь минулорічний табір комп стояв на балконі в холі корпусу і за ним треба було слідкувати, а потім його перенесли на балкон до Артура та Оленки, підключили до своїх колонок і він був весь час під замком. Це ідеальний варіант. Сподіваюсь в цьому році проблему вирішимо таким же шляхом.
Давайте краще обговоримо, що слухати і як формувати плейліст.
На мою думку найкраще це визначити шляхом попереднього замовлення. Мої варіанти:
1. вдень пустити по руках листочок, де всі записали, що б вони хотіли слухати, а далі вже ДіДжей формує плейліст.

Піде багато паперу! Може більш технічний підхід? Усі матимуть мобільники з блутусом... Навіть якщо покриття не буде, можна робити списки засобами мобільників і блутусів?
AldoC wrote:
2. Зробити таке опитування перед табором, наприклад в електричці (якщо на це буде час)

ОК. А також попросити відпочиваючих брати свої улюблені композиції з собою!
Back to top
ames
Site Admin
Site Admin

PostPosted: 02-05, 18:31    Post subject:

KykyRyDZA wrote:
П.С. проводив у Ляльці "українотеку" - дискотека з виключно українською музикою - пішла просто на ура!!!

думаю виховувати свідому молодь треба!

П.С. і заборонити будьяку москальську музику включати!!!

Друже, я, взагалі-то підтримував композиції англійською мовою, але...
Що як буде переважати російськомовна аудиторія? Ти і далі крутитимеш те, що не подобатиметься більшості?
Back to top
ames
Site Admin
Site Admin

PostPosted: 02-05, 18:32    Post subject: This post has 1 review(s)

T@mplier wrote:
оскільки публіка різна- то і музика має бути різноманітною

Підтримую!
Back to top
KykyRyDZA

PostPosted: 02-05, 20:15    Post subject:

ames wrote:

Що як буде переважати російськомовна аудиторія? Ти і далі крутитимеш те, що не подобатиметься більшості?

ну по перше рос. аудиторії й укр. музика сподобається, головне знати, що ставити!
по друге нічого проти іноземної музики немаю але всетаки особисто я б не опустився до такого рівня, щоб рос. музику ставити українцям
Back to top
ames
Site Admin
Site Admin

PostPosted: 02-05, 23:04    Post subject:

KykyRyDZA wrote:
ames wrote:

ну по перше рос. аудиторії й укр. музика сподобається, головне знати, що ставити!
по друге нічого проти іноземної музики немаю але всетаки особисто я б не опустився до такого рівня, щоб рос. музику ставити українцям

Я такого не говорив! Що за шовіністські погляди?
Back to top
Post new topic   Reply to topic    AmES Forum Forum Index -> Discussion of Summer Camp All times are GMT + 3 Hours
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Page 1 of 6

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Форум работает на базе FlyBoard.ru | Архив
Do you be in need low-priced seo agency usa attend this site

Бесплатный хостинг форумов от www.flyboard.ru