| # :: # |
| Author |
Message |
ames
 Site Admin
|
Posted: 02-05, 09:19 Post subject: АмЕС Дискотека |
|
|
| Зміст, тривалість, заходи під час неї, що крутити, хто крутитиме, інші питання, пов'язані з дискотекою... |
|
| Back to top |
|
 |
KykyRyDZA
|
Posted: 02-05, 10:14 Post subject: |
|
|
1) обовязкова наявність нормального компа (бажано нотбука)
2) щоб там музики багато було й вільне місце, щоб ще табірчани могли свою туди позаписувати
3)неа рахунок хто крутитиме - то тут головне відкритість - має бути не діДжей який круте а людина яка стежить щоб з апаратурою все було ОК. а народ хай сам замовляє що хоче! |
|
| Back to top |
|
 |
ames
 Site Admin
|
Posted: 02-05, 10:21 Post subject: |
|
|
| KykyRyDZA wrote: | | 1) обовязкова наявність нормального компа (бажано нотбука) |
Минулого року був!
| KykyRyDZA wrote: | | 2) щоб там музики багато було й вільне місце, щоб ще табірчани могли свою туди позаписувати |
10 гіг музики ще тримаю з попереднього року на ноутбуці!
| KykyRyDZA wrote: | | 3)на рахунок хто крутитиме - то тут головне відкритість - має бути не діДжей який круте а людина яка стежить щоб з апаратурою все було ОК. а народ хай сам замовляє що хоче! |
Дітям стежити за апаратурою вартістю як мінімум 10000 грн якось не дуже хочеться доручати... а як зіпсують, то з кого відраховувати? із застави в 50 грн? |
|
| Back to top |
|
 |
bluetooth
 Mr. Flooder
|
Posted: 02-05, 12:26 Post subject: |
|
|
| варто поставити інструктора і когось з народних мас і крутити не тільки один клаб |
|
| Back to top |
|
 |
ames
 Site Admin
|
Posted: 02-05, 12:28 Post subject: |
|
|
| T@mplier wrote: | | варто поставити інструктора і когось з народних мас і крутити не тільки один клаб |
а що? по пунктах, пліз... |
|
| Back to top |
|
 |
bluetooth
 Mr. Flooder
|
Posted: 02-05, 12:32 Post subject: |
|
|
| оскільки публіка різна- то і музика має бути різноманітною |
|
| Back to top |
|
 |
KykyRyDZA
|
Posted: 02-05, 16:02 Post subject: |
|
|
П.С. проводив у Ляльці "українотеку" - дискотека з виключно українською музикою - пішла просто на ура!!!
думаю виховувати свідому молодь треба!
П.С. і заборонити будьяку москальську музику включати!!! |
|
| Back to top |
|
 |
AldoC
 Chief Instructor
|
Posted: 02-05, 16:09 Post subject: |
|
|
| KykyRyDZA, щойно говорилось про задоволення смаків різноманітної публіки! Якшо вже говорити про виховання, то згадай, що ми в англомовному кемпі і виховання повинно бути з нахилом до англ. мови. Чи я помиляюсь? |
|
| Back to top |
|
 |
AldoC
 Chief Instructor
|
Posted: 02-05, 16:41 Post subject: |
|
|
Я погоджуюсь, що ДіДжея, який би постійно сидів за компом не потрібно, а от чи хтось буде стежити за компом, чи ні - залежить від обставин. Так, майже весь минулорічний табір комп стояв на балконі в холі корпусу і за ним треба було слідкувати, а потім його перенесли на балкон до Артура та Оленки, підключили до своїх колонок і він був весь час під замком. Це ідеальний варіант. Сподіваюсь в цьому році проблему вирішимо таким же шляхом.
Давайте краще обговоримо, що слухати і як формувати плейліст.
На мою думку найкраще це визначити шляхом попереднього замовлення. Мої варіанти:
1. вдень пустити по руках листочок, де всі записали, що б вони хотіли слухати, а далі вже ДіДжей формує плейліст.
2. Зробити таке опитування перед табором, наприклад в електричці (якщо на це буде час) |
|
| Back to top |
|
 |
AldoC
 Chief Instructor
|
Posted: 02-05, 16:42 Post subject: |
|
|
| На рахунок сторожування ноутбука: це тільки в випадку хорошої погоди і проведення дискотеки на вулиці. |
|
| Back to top |
|
 |
ames
 Site Admin
|
Posted: 02-05, 18:30 Post subject: |
|
|
| AldoC wrote: | Я погоджуюсь, що ДіДжея, який би постійно сидів за компом не потрібно, а от чи хтось буде стежити за компом, чи ні - залежить від обставин. Так, майже весь минулорічний табір комп стояв на балконі в холі корпусу і за ним треба було слідкувати, а потім його перенесли на балкон до Артура та Оленки, підключили до своїх колонок і він був весь час під замком. Це ідеальний варіант. Сподіваюсь в цьому році проблему вирішимо таким же шляхом.
Давайте краще обговоримо, що слухати і як формувати плейліст.
На мою думку найкраще це визначити шляхом попереднього замовлення. Мої варіанти:
1. вдень пустити по руках листочок, де всі записали, що б вони хотіли слухати, а далі вже ДіДжей формує плейліст. |
Піде багато паперу! Може більш технічний підхід? Усі матимуть мобільники з блутусом... Навіть якщо покриття не буде, можна робити списки засобами мобільників і блутусів?
| AldoC wrote: | | 2. Зробити таке опитування перед табором, наприклад в електричці (якщо на це буде час) |
ОК. А також попросити відпочиваючих брати свої улюблені композиції з собою! |
|
| Back to top |
|
 |
ames
 Site Admin
|
Posted: 02-05, 18:31 Post subject: |
|
|
| KykyRyDZA wrote: | П.С. проводив у Ляльці "українотеку" - дискотека з виключно українською музикою - пішла просто на ура!!!
думаю виховувати свідому молодь треба!
П.С. і заборонити будьяку москальську музику включати!!! |
Друже, я, взагалі-то підтримував композиції англійською мовою, але...
Що як буде переважати російськомовна аудиторія? Ти і далі крутитимеш те, що не подобатиметься більшості? |
|
| Back to top |
|
 |
ames
 Site Admin
|
Posted: 02-05, 18:32 Post subject: |
|
|
| T@mplier wrote: | | оскільки публіка різна- то і музика має бути різноманітною |
Підтримую! |
|
| Back to top |
|
 |
KykyRyDZA
|
Posted: 02-05, 20:15 Post subject: |
|
|
| ames wrote: |
Що як буде переважати російськомовна аудиторія? Ти і далі крутитимеш те, що не подобатиметься більшості? |
ну по перше рос. аудиторії й укр. музика сподобається, головне знати, що ставити!
по друге нічого проти іноземної музики немаю але всетаки особисто я б не опустився до такого рівня, щоб рос. музику ставити українцям |
|
| Back to top |
|
 |
ames
 Site Admin
|
Posted: 02-05, 23:04 Post subject: |
|
|
| KykyRyDZA wrote: | | ames wrote: |
ну по перше рос. аудиторії й укр. музика сподобається, головне знати, що ставити!
по друге нічого проти іноземної музики немаю але всетаки особисто я б не опустився до такого рівня, щоб рос. музику ставити українцям |
Я такого не говорив! Що за шовіністські погляди? |
|
| Back to top |
|
 |
|