AmES Forum Forum Index wo zaraz tvorutsja y Lvovi? — AmES Forum
AmES Discussion Forum

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

wo zaraz tvorutsja y Lvovi?
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 14, 15, 16

Post new topic   Reply to topic    AmES Forum Forum Index -> OFFTOP CHAT
# :: #  
Author Message
ames
Site Admin
Site Admin

PostPosted: 09-03, 11:03    Post subject:

Lewa wrote:
4ortenjatKO wrote:
просто сидіти і мріяти що приїдуть друзі

Підтримую.

4ortenjatKO wrote:
от я з Ярком наприклад серйозно зайнялись збором ПЕРШОГО заїзду АмЕС 2007........якщо хто-небудь має які-небудь контакти..........скидайте мені в аську....(вона є в мому профайлі)

Ярко без тебе нічого б не зробив. Такщо ти молодець!

Не згоден на рахунок молодець, якщо це негативно впливає на відвідування уроків. Чортеня знало, що в суботу буде урок і демонстративно прогуляла! ГАНЬБА!
Воно напевно думає, що я відпочити не хочу...
Або на вечірку в клуб піти....
Back to top
Yahoo Messenger MSN Messenger
4ortenjatKO
Mr. Flooder
Mr. Flooder

PostPosted: 09-03, 21:45    Post subject:

а причом тут це?збори в недылю мали выдбутись.....це поперше....а по друге...НІ wtf,я не знала що урок все таки відбудеться.......бо про вихідний на 8 березня йшлось ше в ПОПЕРЕДНЮ середу....і все йшло до того що уроку не буде....тому це не я мала попереджати що не прийду,а мене мали попередити що плани помінялись........

Артур!може досить мене робити винною?з таким успіхом,ви мене скоро звинуватите в глобальних проблемах людства!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

дякую за увагу!забаньте мене за це....на форумі я сидіти більш не збираюсь....спілкуйтесь тепер самі з собою!
Back to top
ames
Site Admin
Site Admin

PostPosted: 09-03, 22:58    Post subject:

4ortenjatKO wrote:
а причом тут це?збори в недылю мали выдбутись.....це поперше....а по друге...НІ wtf,я не знала що урок все таки відбудеться.......бо про вихідний на 8 березня йшлось ше в ПОПЕРЕДНЮ середу....і все йшло до того що уроку не буде....тому це не я мала попереджати що не прийду,а мене мали попередити що плани помінялись........

Плани не мінялись, плани просто не були складені, тому і були всі уроки за графіком. Від чого і я не в захваті.

4ortenjatKO wrote:
Артур!може досить мене робити винною?з таким успіхом,ви мене скоро звинуватите в глобальних проблемах людства!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не перебільшуй, я тебе прошу.

4ortenjatKO wrote:
дякую за увагу!забаньте мене за це....

Офтоповий форум не модерується... Smile Чого мені тебе тут банити Smile

4ortenjatKO wrote:
на форумі я сидіти більш не збираюсь....спілкуйтесь тепер самі з собою!

Ну ніби тут тільки ти Smile як хочеш, Тобі вирішувати, ніхто тебе не примушував тут сидіти. А спілкуватися мені з тобою подобається Smile
Back to top
Lewa
Mr. Flooder
Mr. Flooder

PostPosted: 17-03, 00:02    Post subject:

Ей, Артур, я розумію, що тобі в напряг дзвонити мамі Натахи кожен раз, як вона прогуляє. І якщо ішлось про відміну уроку(це стверджує Натаха) то хіба нема асі, мила, і ще чогось? Хіба не можна було кинути короткий месседж?

Це я написав, якщо Натаха подумала, ніби нема уроку, і такі месседжи не відправлялись. Ну, якщо вона свідомо прогуляла, то тут нічоо не вдієш - це Натаха, треба дзвонити мамі. Та хіба багато людей прийшло? Я з Надьою був один! Отож, тобі Артур треба всіх зібрати і провести виховну бесіду, я думаю...
Back to top
ames
Site Admin
Site Admin

PostPosted: 17-03, 22:33    Post subject:

Lewa wrote:
Ей, Артур, я розумію, що тобі в напряг дзвонити мамі Натахи кожен раз, як вона прогуляє. І якщо ішлось про відміну уроку(це стверджує Натаха) то хіба нема асі, мила, і ще чогось? Хіба не можна було кинути короткий месседж?

Це я написав, якщо Натаха подумала, ніби нема уроку, і такі месседжи не відправлялись. Ну, якщо вона свідомо прогуляла, то тут нічоо не вдієш - це Натаха, треба дзвонити мамі. Та хіба багато людей прийшло? Я з Надьою був один! Отож, тобі Артур треба всіх зібрати і провести виховну бесіду, я думаю...

Про відміну уроків у нас в школі НІКОЛИ розмови не йдеться.
Back to top
Lewa
Mr. Flooder
Mr. Flooder

PostPosted: 20-03, 11:42    Post subject:

Якби я не сидів на Bussines English, то урок би відмінився, правда?
Back to top
ames
Site Admin
Site Admin

PostPosted: 20-03, 19:32    Post subject:

Lewa wrote:
Якби я не сидів на Bussines English, то урок би відмінився, правда?

Ні. Надя - нова студентка, я всерівно проводив би урок.
Кого ти захищаєш? Натаху?. Вона на англійську не ходитиме. Тема закрита.
Back to top
lovely doll:)evol^love

PostPosted: 19-04, 10:35    Post subject:

Знаете Артур,я тут з вами на 200% не згодна.....бо пам*ятаю,як натаха мені говорила,що урок відмінили,і як ви бачите,форум і дійсно занепав........бо тут залишилися тільки ви і Левко........а інші,якщо і зайдуть сюди на 5 хв раз в місяць-вже добре.........

І ця тема не може бути закрита, БО ЦЕ ОФФТОП.........і я не бачу,що Натаха зробила не так.....І чому така неповага"Кого ти захищаєш? Натаху?. "А чому,якщо вони і дійсно НЕ була винною(і я тому свідок)тут писати зовсім інші речі?

Мені здаеться,що ви не праві,бо ваше рішення і сприяняття ситуаціі залежить від настрою..........

Сорі якщо образила,просто я сказала,свою справжню думку....
Back to top
ames
Site Admin
Site Admin

PostPosted: 19-04, 23:49    Post subject:

lovely doll:)evol^love wrote:
Знаете Артур,я тут з вами на 200% не згодна.....бо пам*ятаю,як натаха мені говорила,що урок відмінили,і як ви бачите,форум і дійсно занепав........бо тут залишилися тільки ви і Левко........а інші,якщо і зайдуть сюди на 5 хв раз в місяць-вже добре.........

Шкода. Примусити людей заходити на форум я не можу. Форум - хороша ідея, шкода, що занепадає... Певно тільки мені і Левкові, а виявляється і тобі (що для мене дивно) не байдуже.

І ця тема не може бути закрита, БО ЦЕ ОФФТОП.........

Тут згоден. Тему не закриєш. Можна закрити весь форум, якщо він стане нікому не потрібний Smile

і я не бачу,що Натаха зробила не так.....І чому така неповага

У чому ти вважаєш неповагу? Я чітко сказав - Натаха ВЗАГАЛІ не англійську не ходить, питання зняте з обговорення, що тут ще обговорювати?

"Кого ти захищаєш? Натаху?. "А чому,якщо вони і дійсно НЕ була винною(і я тому свідок)тут писати зовсім інші речі?

Не видумуй... свідком чого? ти у мене не вчишся... Раз чи два приходила в клас "поприкалуватися", це ж несерйозно...
Я ще раз повторюю, ТАК, тема про перенесення заняття піднімалася, але ніхто ні про що не домовився, Натаха сприйняла усе так, як ЇЙ це було вигідно.... Який вже раз повтрорюю.... Мені вже самому не цікаво...

Мені здаеться,що ви не праві,бо ваше рішення і сприяняття ситуаціі залежить від настрою..........

Сорі якщо образила,просто я сказала,свою справжню думку....

Так, образила... З яких це пір ти почала займатися психоаналізом?...
Я ЗАНАДТО ДОБРЕ знаю Натаху, аби прийняти твоє "Ви не праві"....
Ми з нею мали купу домовленностей про "мирову"... Нехай тобі розповість...
А їй начхати... Ну начхати, то начхати, вона правильно зробила, вона звільнила місце для тієї людини, яка дійсно хоче вивчати англійську... а приходила вона на англійську лише тоді, коли їй більше не було чого робити, або не було куди податися, або мама загнала...

А на рахунок твоєї "справжньої" думки, то вона упереджена... Ви ж найкращі коліжанки... Я б сам до смерті захищав свого закадичного друга, якби такого мав, до смерті Smile НАВІТЬ ЯКБИ ВІН БУВ НЕПРАВИЙ Smile
Back to top
Lewa
Mr. Flooder
Mr. Flooder

PostPosted: 30-04, 21:15    Post subject:

ames wrote:
ожна закрити весь форум, якщо він стане нікому не потрібний Smile

ni, Artur, zakruvatu ne treba....... Nivjakomu razi!

ames wrote:
Я ЗАНАДТО ДОБРЕ знаю Натаху, аби прийняти твоє "Ви не праві"....

Sparavdi.... Tut Artur prav!

ames wrote:
А їй начхати...

Des' v glubuni duwi..... Ale ij spravdi nachatu....
Back to top
olia1993
Mr. Flooder
Mr. Flooder

PostPosted: 01-05, 12:58    Post subject:

ames wrote:

Тут згоден. Тему не закриєш. Можна закрити весь форум, якщо він стане нікому не потрібний :

Та з такими темпами ми зайдемо в глухий кут........
Back to top
Yahoo Messenger
Post new topic   Reply to topic    AmES Forum Forum Index -> OFFTOP CHAT All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 14, 15, 16
Page 16 of 16

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Форум работает на базе FlyBoard.ru | Архив

Бесплатный хостинг форумов от www.flyboard.ru