lovely doll:)evol^love писал(а):
Знаете Артур,я тут з вами на 200% не згодна.....бо пам*ятаю,як натаха мені говорила,що урок відмінили,і як ви бачите,форум і дійсно занепав........бо тут залишилися тільки ви і Левко........а інші,якщо і зайдуть сюди на 5 хв раз в місяць-вже добре.........
Шкода. Примусити людей заходити на форум я не можу. Форум - хороша ідея, шкода, що занепадає... Певно тільки мені і Левкові, а виявляється і тобі (що для мене дивно) не байдуже.
І ця тема не може бути закрита, БО ЦЕ ОФФТОП.........
Тут згоден. Тему не закриєш. Можна закрити весь форум, якщо він стане нікому не потрібний

і я не бачу,що Натаха зробила не так.....І чому така неповага
У чому ти вважаєш неповагу? Я чітко сказав - Натаха ВЗАГАЛІ не англійську не ходить, питання зняте з обговорення, що тут ще обговорювати?
"Кого ти захищаєш? Натаху?. "А чому,якщо вони і дійсно НЕ була винною(і я тому свідок)тут писати зовсім інші речі?
Не видумуй... свідком чого? ти у мене не вчишся... Раз чи два приходила в клас "поприкалуватися", це ж несерйозно...
Я ще раз повторюю, ТАК, тема про перенесення заняття піднімалася, але ніхто ні про що не домовився, Натаха сприйняла усе так, як ЇЙ це було вигідно.... Який вже раз повтрорюю.... Мені вже самому не цікаво...
Мені здаеться,що ви не праві,бо ваше рішення і сприяняття ситуаціі залежить від настрою..........
Сорі якщо образила,просто я сказала,свою справжню думку....
Так, образила... З яких це пір ти почала займатися психоаналізом?...
Я ЗАНАДТО ДОБРЕ знаю Натаху, аби прийняти твоє "Ви не праві"....
Ми з нею мали купу домовленностей про "мирову"... Нехай тобі розповість...
А їй начхати... Ну начхати, то начхати, вона правильно зробила, вона звільнила місце для тієї людини, яка дійсно хоче вивчати англійську... а приходила вона на англійську лише тоді, коли їй більше не було чого робити, або не було куди податися, або мама загнала...
А на рахунок твоєї "справжньої" думки, то вона упереджена... Ви ж найкращі коліжанки... Я б сам до смерті захищав свого закадичного друга, якби такого мав, до смерті

НАВІТЬ ЯКБИ ВІН БУВ НЕПРАВИЙ