То коли вже їдем???! Я там із собою може чоловік десь 4-5 друзів візьму, бо дуж хотять поїхати... )
Наразі зафіксували тільки місце зустрічі... Медові печери.
Яка з двох неділь - це залежить від погоди...
Плюс певно не завтрішня, бо я хворий... Хіба будете без мене.
То коли вже їдем???! Я там із собою може чоловік десь 4-5 друзів візьму, бо дуж хотять поїхати... )
Наразі зафіксували тільки місце зустрічі... Медові печери.
Яка з двох неділь - це залежить від погоди...
Плюс певно не завтрішня, бо я хворий... Хіба будете без мене.
Ну,я к бачите, одна неділя уже відпала. а поактивніще можна?
Posted: 29-10, 20:46 Post subject:
ames wrote:
О то щось нове!!! МОЛОДЕЦЬ!!!
Давай тепер з цього місця подетальніше - де це, як туди добратися, там є де зробити вогнище?
Та ну, все просто. Вогонь ми розкладемо де завгодно, плавали - знаємо. А добратися теж просто. Зазначино дату, час, і все таке, всі рулимо на кінець двійки(той що на Личаківській), а там буду Я! Прикальни як просто. Я вас туди приводжу, і ми там справляжмо паті. Є трохи йти, але ми ще не таке ходили(Руна! Ото Жесть!).
Отож, з вас дата, час, а з мене завести. Ви берети гроші. Подорозі є магазини. Багато.
О то щось нове!!! МОЛОДЕЦЬ!!!
Давай тепер з цього місця подетальніше - де це, як туди добратися, там є де зробити вогнище?
Та ну, все просто. Вогонь ми розкладемо де завгодно, плавали - знаємо. А добратися теж просто. Зазначино дату, час, і все таке, всі рулимо на кінець двійки(той що на Личаківській), а там буду Я! Прикальни як просто. Я вас туди приводжу, і ми там справляжмо паті. Є трохи йти, але ми ще не таке ходили(Руна! Ото Жесть!).
Отож, з вас дата, час, а з мене завести. Ви берети гроші. Подорозі є магазини. Багато.
Ну не обовязково гроші. Можна ж взяти продуки.... Мінімум тут описати...
Наступна неділя - 10:00 або 11:00, як зручніше?
Posted: 05-11, 22:31 Post subject:
ames wrote:
Як на мене - незле поседіли. готую фотки до показу.
Природа була суперова, погода теж. І ми собі класно посиділи, для нас небуло меж. Натаха там работала....(не ображайся, але це не можна не згадати). Люди, ви нічого такого не подумайте! Це все її чортинятські рожки! Насправді, Артур мав хороший настрій. А печера! Просто супер! Всі стіни, як зазначив Сергій, оброблені активованим вугілям. Типу, щоб бухати було легше. Насправді, вони просто обвуглені. А Ярко від мене схватив будяками... Нічого, класно посміялись, але таки трошки сосисок залишили...І чіпси...
Чекаю фоток! Шкода, що тепер зима, і не можна буде далі так збиратись. Прийдеться бути під дахом. Силка, на тему паті Новий Рік, наступне велике свято АМЕСу. Всі мають бути, а не так, як з Хелоуіном сталось! Нас було девятеро, всього. А обіцяли, обіцяли...
All times are GMT + 3 Hours Goto page Previous1, 2, 3Next
Page 2 of 3
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum