| # :: # |
| Author |
Message |
KOCTyaMAn
|
Posted: 05-11, 13:10 Post subject: New Year party(NY) is soon.... |
|
|
Всі,хто хочуть можуть прийти на супер грандіозну вечірку,яка відбудеться 23 грудня на вул.Бойжеленського,приходьте,і ви не пожалкуєте,оскільки це і є головна вечірка цього року,організатори:Округін Кося,Леськів Карасик,Землинський Олесько і Кремпович Ануслав |
|
| Back to top |
|
 |
Lewa
 Mr. Flooder
|
Posted: 05-11, 22:48 Post subject: |
|
|
| KOCTyaMAn wrote: | | організатори:Округін Кося,Леськів Карасик,Землинський Олесько і Кремпович Ануслав |
І вам велике ДЯКУЮ!!! |
|
| Back to top |
|
 |
Яръ1к =)
|
Posted: 05-11, 23:47 Post subject: |
|
|
Народ приходьте вс1, буде вищий клас( якщо не сподобаэться лупити *Округін Кося,Леськів Карасик,Землинський Олесько* ) |
|
| Back to top |
|
 |
CHEREZOS
|
Posted: 20-11, 23:30 Post subject: |
|
|
| Ярко, попадешся під руку, то я тобі так наваляю...!!! |
|
| Back to top |
|
 |
Lewa
 Mr. Flooder
|
Posted: 21-11, 22:28 Post subject: |
|
|
| CHEREZOS wrote: | | Ярко, попадешся під руку, то я тобі так наваляю...!!! |
хаха, дивись який там ще є список. досить великий, на новий рік в нас буде бійка. |
|
| Back to top |
|
 |
4ortenjatKO
 Mr. Flooder
|
Posted: 03-12, 20:08 Post subject: |
|
|
| Lewa wrote: | | CHEREZOS wrote: | | Ярко, попадешся під руку, то я тобі так наваляю...!!! |
хаха, дивись який там ще є список. досить великий, на новий рік в нас буде бійка. |
ale ne zaly4ajte do bijku nevunnux ljydej...a to negarno vuxodut....................i 4ez,ne 4ipaj krawe Jarka,a to obrazutsja,i we obzuvatus po4ne...stervom napruklad.....nyyyyyyyyyy dymajy vin znaje pro wo ja  |
|
| Back to top |
|
 |
Lewa
 Mr. Flooder
|
Posted: 04-12, 17:51 Post subject: |
|
|
| 4ortenjatKO wrote: | | i 4ez,ne 4ipaj krawe Jarka,a to obrazutsja,i we obzuvatus po4ne...stervom napruklad.....nyyyyyyyyyy dymajy vin znaje pro wo ja |
щось він зі всіма свариться! за що така не любов до Натахи? Хотя я не кращий. Треба редагувати ту тему, Натаха знає про що я . |
|
| Back to top |
|
 |
4ortenjatKO
 Mr. Flooder
|
Posted: 05-12, 19:23 Post subject: |
|
|
| Lewa wrote: |
щось він зі всіма свариться! за що така не любов до Натахи? Хотя я не кращий. Треба редагувати ту тему, Натаха знає про що я . |
mdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,znajy ja tobi ce vuba4ula..........v*e davno  |
|
| Back to top |
|
 |
Lewa
 Mr. Flooder
|
Posted: 05-12, 23:20 Post subject: |
|
|
| 4ortenjatKO wrote: | | mdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,znajy ja tobi ce vuba4ula..........v*e davno |
Ага, а я і не помітив! Це буде круто, такий фест напередодні нового року!! Це Супер! До-речі, Натаха, в тебе ЛАЙФ? якщо так, то скинь в приват, будь-ласка. |
|
| Back to top |
|
 |
4ortenjatKO
 Mr. Flooder
|
Posted: 08-12, 21:53 Post subject: |
|
|
| Lewa wrote: |
Ага, а я і не помітив! Це буде круто, такий фест напередодні нового року!! Це Супер! До-речі, Натаха, в тебе ЛАЙФ? якщо так, то скинь в приват, будь-ласка. |
ta mo*y i ne v pruvat.8063 648 03 40.ne obra*ajsja na raxynok zbory AmESy....mene tako* povidomulu ne zatijnuku,pru 4omy vsjogo za 20 xv. do zbory iiii we,ne bylo tam ni4o cikavogo,takwo cheer up  |
|
| Back to top |
|
 |
Lewa
 Mr. Flooder
|
Posted: 09-12, 18:29 Post subject: |
|
|
А що за збір? Якщо ти про суботу(8 грудня), на ковзанку, то я не пішов через дощ) |
|
| Back to top |
|
 |
Яръ1к =)
|
Posted: 10-12, 13:44 Post subject: |
|
|
[/quote]
ne 4ipaj krawe Jarka,a to obrazutsja,i we obzuvatus po4ne...stervom napruklad.....nyyyyyyyyyy dymajy vin znaje pro wo ja [/quote]
Угу знаю... Натах, я б хот1в попросити вибачення, я справд1 сильно перебрав Маю над1ю шо ти вибачиш...
А шкода шо я не попав на збори АМЕСУ, т1льки в 18-00 прилет1в л1таком з Єгипту |
|
| Back to top |
|
 |
4ortenjatKO
 Mr. Flooder
|
Posted: 12-12, 19:55 Post subject: |
|
|
[quote="Яръ1к =)":roll:[/quote]
Угу знаю... Натах, я б хот1в попросити вибачення, я справд1 сильно перебрав Маю над1ю шо ти вибачиш...
А шкода шо я не попав на збори АМЕСУ, т1льки в 18-00 прилет1в л1таком з Єгипту[/quote]
yx jaki mu mooooooooooooodni!!!!!!!!kydu * tobi dali zasmagatu,tu * i tak NIGGA!a na raxynok vuba4en.....ska*y tak:SMSku dlja togo i je ,wob podymatu,a potim napusatu,jakwo bazarutu va*ko....tomy DYMAJ na nastypnuj raz  |
|
| Back to top |
|
 |
Яръ1к =)
|
Posted: 12-12, 23:17 Post subject: |
|
|
| 4ortenjatKO wrote: | | [quote="Яръ1к =)":roll: |
А шкода шо я не попав на збори АМЕСУ, т1льки в 18-00 прилет1в л1таком з Єгипту[/quote]
yx jaki mu mooooooooooooodni!!!!!!!!kydu * tobi dali zasmagatu,tu * i tak NIGGA!a na raxynok vuba4en.....ska*y tak:SMSku dlja togo i je ,wob podymatu,a potim napusatu,jakwo bazarutu va*ko....tomy DYMAJ na nastypnuj raz [/quote]
По-перше заздрити погано, такшо вали прямою дорогою в Африку, або нема шо тут на1жжати... По-друге я чув шо н1гер1в ти любиш... по-третэ я не думав шо тебе так легко образити... по-четерте я розум1ю шо це можна спримати як "Пошол в ПЭКЛО дэмон" 1 не чекай шо я тебе пробачу... Я все правильно зрозум1в Натка? |
|
| Back to top |
|
 |
4ortenjatKO
 Mr. Flooder
|
Posted: 19-12, 20:17 Post subject: |
|
|
[quote="Яръ1к =)"] | 4ortenjatKO wrote: |
По-перше заздрити погано, такшо вали прямою дорогою в Африку, або нема шо тут на1жжати... По-друге я чув шо н1гер1в ти любиш... по-третэ я не думав шо тебе так легко образити... по-четерте я розум1ю шо це можна спримати як "Пошол в ПЭКЛО дэмон" 1 не чекай шо я тебе пробачу... Я все правильно зрозум1в Натка? |
ja ne naji*d*ajy.dovod*y do vidoma,wo ja zajnjata ljyduna,jakij zaraz va*luviwe postyputu y VYZ,tomy na *al ne majy 4asy vidvidyvatu Afruky!!!!!!!!!!!!!!a pro rewty tu mabyt pravulno zrozymiv,xo4aaaaaaaaaaaaaaaaaa,ja tebe ne tebe nikydu ne posulala!!!.............navidminy vid tebe.......... |
|
| Back to top |
|
 |
|