AmES Forum Forum Index Повернення з табору vol.2008 — AmES Forum
AmES Discussion Forum

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Повернення з табору vol.2008

Post new topic   Reply to topic    AmES Forum Forum Index -> Discussion of Summer Camp
# :: #  

А ви хочете назад у AmES Camp????????
ТАК!!!
100%
 100%  [ 6 ]
ні....
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 6

Author Message
Kontor

PostPosted: 30-07, 16:28    Post subject: Повернення з табору vol.2008

згадаймо все як було...
Back to top
Kontor

PostPosted: 30-07, 16:32    Post subject:

Я думаю , що табір 2008 буде незабутнім для нас усіх(його учасників)...
у нас були НАЙКРАЩІ інструктори,НАЙЦІКАВІШИЙ НАРОД і цим всім ми завдячуємо АРТУРУ ТА ОЛЕНЦІ!!!!!!!!!!! Дякуємо вам за те,що ви є...
Back to top
Kontor

PostPosted: 30-07, 16:34    Post subject:

пишіть ваші враження і ше все-все,що стосується нашого улюбленого табору!!!!!!!!!
отож LET'S GO!!!!!!!!1
Back to top
ames
Site Admin
Site Admin

PostPosted: 07-08, 12:35    Post subject: Ну хоч одна людина вдячна...

Kontor wrote:
Я думаю , що табір 2008 буде незабутнім для нас усіх(його учасників)...
у нас були НАЙКРАЩІ інструктори,НАЙЦІКАВІШИЙ НАРОД і цим всім ми завдячуємо АРТУРУ ТА ОЛЕНЦІ!!!!!!!!!!! Дякуємо вам за те,що ви є...

Ну хоч одна людина вдячна...
Back to top
Yahoo Messenger MSN Messenger
[P.I.M.P.] <Arch>

PostPosted: 13-08, 16:14    Post subject:

лагерь бул суперским!!!!!!!!! а ет правда что будут 3 заезда? Smile)
Back to top
Lewa
Mr. Flooder
Mr. Flooder

PostPosted: 30-08, 23:42    Post subject:

Артур, можна свій відгук написати тут, а потім ви з ним зробите все що ви хочете, вивісите, де треба і так далі... Ви просили... Я виконую.

Отже...

Відгук про AmES Camp 2008 Second Shift.

Життя дуже швидкоплинне... ще не видумали якоїсь штукенції, яка б уповільнювала хід часу, або його зупиняла. Це неможливо. Ми дорослішаємо, старіємо і вмираємо. Ми думаємо про всі глобальні проблеми, задумуємось над власними проблемами, нервуємось, втягуємось в проблеми великого міста, і різні сучасні проблеми і таке інше...

Але. Але я знаю світ, де не існує цих проблем. Світ, де все ідеальне - починаючи з проживання, закінчуючи колективом. Тут життя тече повільно, і Ви встигаєте брати від нього все. Цей світ, де все зроблено для вас, де Ви не тільки по-справжньому відпочиваєте, а щей розвиваєтесь, приймаючи участь в уроках англійської мови на відкритому повітрі*, приймаючи участь в конкурсах і розвагах, у різних спортивних змаганнях. Все це відбувається у горах, рідних Українських Карпатах, де прекрасні краєвиди і чисте повітря. Так, я говорю про AmES Camp.

Цей світ, у якому Ви почуваєте себе комфортно, відпочиваючи і розвиваючись одночасно. А чого тільки варте спілкування з людьми, уроки з прекрасними і розумними вчителями не тільки з України, а і з Англомовних країн, перегляд фільмів англійською, конкурси і спортивні змагання, екскурсії і походи. Це не просто звичайний табір, якого ми привикли бачити - це AmES Camp.

Цей світ, де світить сонце, поруч тече річка, і височіють прекрасні гори. І не потрібно їхати далеко на узбережжя моря, або в іншу країну - краса і відпочинок в горах - це класно і корисно!

Не потрібно багато слів, щоб висловити свою подяку Артуру і Оленці Поліщук за їхню титанічну роботу, за прекрасно виконану роботу інструкторів (Маркіяна,Степана, Маші, Марти, Назара, Олега"Шизі", Ані, Юри), і інших людей які чемно терпіли вибрики учасників табору, і знову дали нам можливість стати частиною АМЕС Світу!

АМЕС - це величезна частина мого життя. Я ніколи не пошкодую, що став частиною АМЕСу. У цей світ будуть приєднуватись все нові люди. І я завжди буду з ним. І я кажу це кожному, хто прочитає це - AmES Camp - це місце, це світ, який бажано відвідати.

З любов'ю до всього AmESу.
Лев Іванчук.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    AmES Forum Forum Index -> Discussion of Summer Camp All times are GMT + 3 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Форум работает на базе FlyBoard.ru | Архив

Бесплатный хостинг форумов от www.flyboard.ru