Posted: 07-08, 10:27 Post subject: Заробіток в неті!!! 27 дол. за 20 хв. в добу!!!
Доброго дня я вже дуже жавно шукаю якогось позаробочого заробітку і багато раз попадався на лохотронах, після багатьох лохотрончиків я натрапив на цю ссилку де я вже без ніякого заохочення зареєструвався і з першого разу заробив 27 доларів, іншого дня теж саме, і іншого також, я подумав шо то знову обманка, але коли мені придложили перевести гроші на карточку я був в шоці коли вони дійсно прийши!!!
Раджу всім попробуйте!!
Для роботи потрбно зареєструватись після чого вам дасть декілька ссилок, на які потрібно перейти і описати свою думку на англійській мові (ось шаблон: It is an excelent site? I shall advise its all!)
в два рядки копіюєте цей текст і даль по ссилкам, так за 20 хв. у вас на рахунку 27 доларів, я думаю це не є мало на один день...
Безкоштовний сир буває лише в мишоловці...
За клік по даному лінку власник отримає з вас 1,25
Нє, ті кому дійсно тупо нема шо робити, а просто клікати по сайтах і заробляти копійки - то можна...
Але ж постійно не будеш писати, як ти кажеш
"excelent site? I shall advise its all!) "
Доречі, купа помилок...
Там хочуть, аби ти висловлював свою думку.
Опції переведення коштів на карточку НЕМА.
Є можливість перевести свої зароблені копійки на аккаунт ПейПал. Ось так.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum